Передали гуманітарний медвантаж Нікопольській дитячій міській лікарні

Передали гуманітарний медвантаж Нікопольській дитячій міській лікарні

17/10/2024

У рамках реалізації медичного напрямку проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» Комітет медичної допомоги в Закарпатті передав медикаменти та витратні матеріали КП «Нікопольська дитяча міська лікарня» Нікопольської міської ради.

Продовжуємо системну підтримку вітчизняних медичних закладів в різних областях України. Цього разу, відповідно до запиту, передали медичний вантаж Нікопольській дитячій міській лікарні. На потреби медиків і їхніх маленьких пацієнтів було придбано медикаменти, рентгенологічну плівку, бахіли, перев’язочні та витратні матеріали.

Комунальне підприємство «Нікопольська дитяча міська лікарня» надає медичну допомогу дітям, підліткам, внутрішньо переміщеним особам, людям похилого віку та знаходиться у місті Нікополь, яке наразі є територією активних бойових дій. У місті залишаються близько 7000 дітей, а медичну установу щоденно відвідують 150-200 осіб. Серед іншого, лікарі фіксують збільшення впродовж року кількості звернень до рентгенологічного кабінету, чим, у тому числі, зумовлений перелік затребуваної допомоги.

Завдяки допомозі, яка стала можливою завдяки підтримці «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансуванню Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, лікарня в Нікополі покращила можливості надання якісної медичної допомоги дитячому та дорослому населенню.

 


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.