Майже 500 родин у Чернігові отримали продовольчі набори у рамках гуманітарного проєкту КМДЗ

Майже 500 родин у Чернігові отримали продовольчі набори у рамках гуманітарного проєкту КМДЗ

14/10/2024

Триває наш проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», де одним із напрямків є підтримка постраждалого від війни цивільного населення, багатодітних родин та інших вразливих груп населення.

У вересні-жовтні продовольчі набори отримали майже 500 родин із дітьми, які нині мешкають у Чернігові. Безпосередній організації надання гуманітарної допомоги сприяли наші партнери з БФ «Єдність Чернігова» – небайдужі чернігівці, які з моменту деокупації регіону займаються підтримкою постраждалого цивільного населення, допомагають з відновленням пошкодженого житла тощо.

З червня 2023 року у рамках проєкту за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини Комітет медичної допомоги в Закарпатті надав продукти харчування понад 4000 родинам в Херсонській, Запорізькій, Чернігівській, Харківській, Кіровоградській, Закарпатській областях. Робота продовжується.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.