Допомога Запорізькій обласній лікарні

Допомога Запорізькій обласній лікарні

21/09/2024

У рамках реалізації медичного напрямку проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» Комітет медичної допомоги в Закарпатті передав спеціалізоване устаткування Запорізькій обласній клінічній лікарні.

Йдеться про новий датчик для УЗД апарату, який замінив зламаний елемент. Через поломку лікарня не могла надавати низку важливих медичних послуг. Тепер оновлене обладнання дозволяє здійснювати якісне обстеження судин, плевральної порожнини, використовується у торакальній хірургії тощо.

З початку повномасштабної російсько-української війни навантаження на лікарів і допоміжний персонал Запорізької обласної клінічної лікарні значно зросло. Мати під рукою справне обладнання – часто це про питання життя і смерті. Завдяки допомозі, яка стала можливою завдяки підтримці «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансуванню Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, життя стає більше.

Працюємо далі!


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.