Осінь у "Косиці"

Осінь у "Косиці"

18/09/2024

В інклюзивну кафе-крамницю «Косиця» у Вільшанському дитячому будинку-інтернаті прийшла осінь і принесла з собою гарні і смачні ідеї. Трішки розповімо вам про їх реалізацію.

По-перше, облаштували біля нашої «Косиці» файну фотозону. Гарбузи для неї роздобули самі вихованці інтернату, які працюють у кафе. Кажуть, попросили знайомих, і вже наступного дня ті доставили цьогорічні врожаї у Вільшани. Свіже тюковане сіно привіз директор інтернату Богдан Кикина, решту декору – координаторка проєктів Комітету медичної допомоги в Закарпатті Надія Данч. Тепер маємо яскраву осінню локацію для найкращих фото на згадку про візити до «Косиці».

        

По-друге, маємо кулінарну новинку – співробітники кафе тепер готують бельгійські вафлі по-вільшанськи! Майстер-клас з приготування дала Надія Данч, все вийшло з першого разу. На жаль, ми не зможемо передати усю вибуховість емоцій від першої вдалої спроби, але знаємо точно, що вийшло смачно! Вже наступного дня працівники «Косиці» готували вафельки самостійно. Тож ласкаво просимо до мальовничих Вільшан і до гостинної «Косиці», де ароматна кава, смачні вафлі, ексклюзивні вироби з майстерень дитячого будинку-інтернату й інстаграмна осіння фотозона.

А ще тепер ви можете фіксувати свої відгуки і спогади про «Косицю» не лише з тегами сторінки закладу в Instagram, але й у спеціальній «Книзі відгуків і пропозицій», де перший запис лишила чарівна Лариса Липкань - журналістка і медійниця.

А ми працюємо далі!

Осінь у "Косиці" Осінь у "Косиці"

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.