Передали партію медикаментів Марганецькій міській лікарні

Передали партію медикаментів Марганецькій міській лікарні

13/08/2024

Черговий гуманітарний вантаж з медикаментами і витратними матеріалами передав Комітет медичної допомоги в Закарпатті на потреби української лікарні у рамках проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки».

Цього разу допомогу отримало Комунальне підприємство «Марганецька центральна міська лікарня» Марганецької міської ради» – багатопрофільний медзаклад, який надає стаціонарну та амбулаторну медичну допомогу населенню Марганецької територіальної громади та прилеглих районів за хірургічним, травматологічним, анестезіологічним, акушерсько-гінекологічним, кардіологічним, неврологічним, терапевтичним з ліжками надання паліативної допомоги, інфекційним, педіатричним профілями.

Наразі заклад активно допомагає військовослужбовцям, внутрішньо переміщеним особам, що постраждали внаслідок військової агресії російської федерації проти України. Враховуючи, що Марганецька територіальна громада знаходиться в зоні активних бойових дій, через що ускладнилися логістичні процеси та збільшилася кількість ургентних пацієнтів, стабільна робота місцевої лікарні потребувала додаткової матеріально-технічної підтримки. Її надано завдяки співпраці з «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансуванню Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.