Понад 200 родин на Запоріжжі отримали продовольчі набори у рамках гуманітарного проєкту КМДЗ

Понад 200 родин на Запоріжжі отримали продовольчі набори у рамках гуманітарного проєкту КМДЗ

09/08/2024

Триває наш проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», де одним із напрямків є підтримка постраждалого від війни цивільного населення, багатодітних родин та інших вразливих груп населення.

У серпні продовольчі набори отримали 170 родин із дітьми, які нині мешкають у Запоріжжі, а ще для 44 сімей з інших населених пунктів допомогу надіслали поштою. Усі отримувачі - це ВПО з тимчасово окупованої території Кирилівської селищної громади. Безпосередній організації надання гуманітарної допомоги сприяли представники Кирилівської селищної військової адміністрації.

З червня 2023 року у рамках проєкту за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини Комітет медичної допомоги в Закарпатті надав продукти харчування майже 3800 родинам в Херсонській, Запорізькій, Чернігівській, Харківській, Кіровоградській, Закарпатській областях. Робота продовжується.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.