Про дружбу та енергію, яку вона генерує

Про дружбу та енергію, яку вона генерує

25/07/2024

У Комітету медичної допомоги в Закарпатті є друг у Швейцарії – Міхаель Роффлер. Свого часу він захотів бути корисним для України і так знайшов нашу благодійну організацію. Через Комітет від Міхаеля та його організації «ProUkraїna» на потреби українців, які опинилися в біді, неодноразово надходили медикаменти, різноманітне обладнання, витратні матеріали, меблі… Сьогодні завдяки нашому швейцарському другу в Ужгород привезли величезний генератор-причіп потужністю 660 кВт. Вивантажили його на нашому гуманітарному складі, а далі електрогенеруюче обладнання вирушить до Краматорська на підсилення міської тепломережі.

Під час аварійних відключень електропостачання новий генератор буде живити одну з місцевих котелень, яка подає тепло у 98 багатоквартирних будинків, де мешкають понад 13,5 тисяч містян.

Також Міхаель Роффлер знайшов і передав Комітету меблі, які складаємо на відправлення для школи на Чернігівщині. Ще у вантажі зі Швейцарії приїхала партія посуду та обладнання від партнерів з Асоціації «Парасолька» для облаштування відремонтованих корпусів Вільшанського дитячого будинку-інтернату.

Дякуємо друзям з-за кордону за небайдужість до ситуації в країні та потреб українців. Спільними зусиллями за 2,5 роки повномасштабної російсько-української війни Комітет медичної допомоги в Закарпатті передав для підтримки діяльності медичних, соціальних, освітніх закладів, наших Захисників, постраждалого цивільного населення майже 1500 генераторів та зарядних пристроїв. Зараз же у рамках проєкту «Гібридні рішення», який за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Франції реалізуємо спільно з «Електриками без кордонів», в кількох областях встановлюємо гібридні сонячні електростанції на закладах освіти та охорони здоров’я.

Про дружбу та енергію, яку вона генерує Про дружбу та енергію, яку вона генерує Про дружбу та енергію, яку вона генерує

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.