Медичне обладнання для лікарні на Черкащині

Медичне обладнання для лікарні на Черкащині

22/07/2024

Триває проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», який Благодійна організація «Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» реалізує за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та за фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

У рамках медичного напрямку проєкту, відповідно до запиту КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня», було придбано підвісну операційну світлодіодну лампу. Отримане обладнання не лише покращило матеріально-технічну базу медзакладу, але й уможливило надання додаткових послуг пацієнтам.

Комунальне некомерційне підприємство «Драбівська багатопрофільна лікарня» у своїй структурі має 7 відділень та планує відкрити додаткове – реабілітаційне відділення. Наразі заклад обслуговує 31 633 осіб, надає медичну допомогу як цивільним, так і військовим, має додаткове навантаження через внутрішню міграцію населення.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.