Підписано угоду про співпрацю з Ужгородською філією Закарпатського обласного центру зайнятості

Підписано угоду про співпрацю з Ужгородською філією Закарпатського обласного центру зайнятості

12/07/2024

Благодійна організація «Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» та Ужгородська філія Закарпатського обласного центру зайнятості уклали договір про співпрацю. 12 липня документ підписали директорка КМДЗ Наталія Кабацій та в.о. директора установи Йосиф Кажмір.

Відповідно до погоджених пунктів угоди, сторони зобов'язуються шляхом об'єднання власних зусиль співпрацювати з питань забезпечення розвитку соціального діалогу, сприяння зайнятості населення та формування принципів соціальної відповідальності.

Враховуючи, що Комітет опікується трьома шелтерами на території Закарпатської області і реалізує ще низку проєктів, які пов’язані із допомогою внутрішньо переміщеним особам, комплексне вирішення завдань з регулювання зайнятості та соціального захисту населення є пріоритетом нашої діяльності. Також серед цілей майбутньої співпраці:

  • сприяння у реалізації прав громадян на працю в Україні, забезпечення їх тривалою зайнятістю з гідними умовами праці і достойною заробітною платою;
  • популяризація та підвищення рівня обізнаності щодо активних програм зайнятості, які пропонує служба зайнятості;
  • інформаційно-роз’яснювальна робота щодо програм зайнятості населення, якими можуть скористатися учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни, внутрішньо-переміщені особи тощо.

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.