Допомога Нікопольській дитячій лікарні

Допомога Нікопольській дитячій лікарні

29/05/2024

Добігає кінця перший етап проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», важливою складовою якого є допомога медичним закладам України, котрі лікують маленьких пацієнтів.

Цього разу медичний вантаж отримала Нікопольська дитяча міська лікарня на Дніпропетровщині. Комітет медичної допомоги в Закарпатті передав зкладу життєво необхідні лікарські препарати, перев᾽язувальні та фіксуючі матеріали, бактерицидні опромінювачі, які забезпечують чистоту та стерильність у палатах і медичних кабінетах, захищають малечу від інфекцій та створюють безпечне середовище для одужання. Надзвичайно затребуваною для лікарні була лабораторна центрифуга, яка суттєво підвищить ефективність діагностичних процесів, дозволить швидко і точно встановлювати діагнози та призначати правильне лікування.

Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримує нікопольських медиків і їхніх пацієнтів не вперше. Тепер ця підтримка реалізована у партнерстві з «terre des hommes Deutschland e.V.» та за фінансування Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини.

«Ваша підтримка – це не просто допомога. Це промінь надії та віри у те, що разом ми подолаємо всі труднощі. Дякуємо вам за ваші гарячі та чуйні серця! Віримо, що наша співпраця буде тривалою, успішною та плідною!», – зазначили у лікарні.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.