«ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело

«ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело

05/03/2024

Теплий початок березня надихнув волонтерів закладу тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб «ПрихистОК» організувати мешканцям поїздку до весняного лісу у с. Великі Лази Ужгородського району.

П’ятеро дорослих і 10 дітей, які через війну приїхали до Ужгорода з Луганщини, Херсонщини, Запоріжжя, Харківщини, Одещини, мандрували карпатським середгір’ям, спілкувалися, а потім у місцевому рекреаційному закладі розважилися і посмакували локальну кухню.

Такі заходи є важливими передусім для малечі, яка збагачує свій світогляд, набирається і водночас корисно витрачає енергію, комунікує з однолітками, знайомиться з новим середовищем.

Попереду багато активностей для дітей і дорослих, які є частиною триваючого проєкту «Будинок матері і дитини для ВПО в м. Ужгород», який Комітет медичної допомоги в Закарпатті реалізує спільно з «terre des hommes Deutschland e.V.».


«ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело «ПрихистОК» в Ужгороді: зустріли весну весело

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.