Знайомимо партнерів з «Політикою захисту дітей та вразливих дорослих»

Знайомимо партнерів з «Політикою захисту дітей та вразливих дорослих»

15/02/2024

Юристка Комітету медичної допомоги в Закарпатті Євгенія Мелеш продовжує знайомити партнерів з «Політикою захисту дітей та вразливих дорослих».

Так, з положеннями документу, який спрямований на запобігання порушень прав дитини та вразливих дорослих, ознайомили співробітників Вільшанського дитячого будинку-інтернату та Соціального абілітаційно-реабілітаційного центру «Парасолька» (м. Тячів). До цього відповідні заходи відбулися за участі співробітників та волонтерів КМДЗ. Загалом нормами і принципами, закріпленими у Політиці, будуть керуватися усі партнери Комітету медичної допомоги в Закарпатті, з якими реалізуються спільні проєкти і програми.

«Політика захисту дітей та вразливих дорослих» закріплює цілі та принципи Політики, основну термінологію, функції та повноваження відповідальної особи за дотримання політики захисту дітей та вразливих дорослих і спирається на «Кодекс поведінки щодо захисту дітей та вразливих дорослих Благодійної організації «Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті».

З текстом «Політики захисту дітей та вразливих дорослих» можна ознайомитися тут.


 


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.