Про важливість турботи про себе

Про важливість турботи про себе

30/11/2023

Комітет медичної допомоги в Закарпатті продовжує підтримувати соціально важливі ініціативи. Так, у листопаді стартував проєкт «Турбота про себе» від ГО «Творчі волонтери» (м. Ужгород), який покликаний надати психоемоційну підтримку дорослим і фінансується нашою організацією.

«Творчі волонтери» вже розпочали реалізацію проєкту, формуючи групи цільової аудиторії (місцеві мешканці та внутрішньо переміщені особи), які будуть залучені до майстер-класів, зустрічей з психологами, тематичних клубів тощо. Підхід до формування груп передбачає можливість інтеграції ВПО в громади, обміну думками і досвідом, закріплення сталих комунікаційних зв’язків.

Наразі вже відбулася перша зустріч, де жінки вчилися знаходити час на себе та свої бажання. Учасниці знайомилися та спілкувалися, під час чого виготовляли і декорували ароматичні свічки з натуральної вощини. У подальшому серед запланованих заходів – майстер-класи із виготовлення сувенірних магнітиків, брошок, ляльок-мотанок, малювання пейзажів, зі створення карти бажань, а ще зустрічі з лікарем-масажистом, психологами та іншими фахівцями.

Загалом активностями буде охоплено понад 60 осіб.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.