Олександрія (Кіровоградщина): допомога цивільному населенню

Олександрія (Кіровоградщина): допомога цивільному населенню

22/11/2023

Триває наш проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», де одним із провідних напрямків є підтримка постраждалого від війни цивільного населення, багатодітних родин та інших вразливих категорій населення.

Так, на черзі маємо ще одне місто, де наші партнери на місці організували видачу продуктових наборів. Наразі йдеться про Олександрію на Кіровоградщині, де гумдопомогу кільком сотням ВПО передала від Комітету медичної допомоги в Закарпатті Кіра Лісман. Там отримувачами стали близько 250 родин з дітьми з Харківської та Донецької областей. Раніше волонтерка вже передавала аналогічний вантаж на Харківщину.

Загалом з початку реалізації проєкту, який Комітет впроваджує за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, допомогу у вигляді продуктових наборів отримали відповідні категорії громадян на Херсонщині, Чернігівщині, Запоріжжі.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.