Харківщина. Допомога цивільному населенню

Харківщина. Допомога цивільному населенню

14/11/2023

Прикордоння на Харківщині. Ситуація там вкрай нестабільна, адже ворог не залишає тамтешні населені пункти в спокої. Та попри всі обставини там живуть наші люди, які чинять спротив щоденним викликам воєнного часу. Ми раді мати можливість їх підтримати. І ця можливість – частина великого проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», який Комітет медичної допомоги в Закарпатті здійснює за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Отже за підтримки на місці волонтерки Кіри Лісман роздали першу партію продуктів харчування багатодітним родинам, мамам-одиначкам, сім’ям з дітьми з інвалідністю, ВПО та іншим вразливим верствам населення.

Робота триває, а її позитивний результат – це покращення життя українців, які найбільше потерпають від російської окупаційної навали.

Нагадаємо, що аналогічну допомогу вже отримали мешканці Херсонщини, Чернігівщини, Запоріжжя.

Харківщина. Допомога цивільному населенню Харківщина. Допомога цивільному населенню Харківщина. Допомога цивільному населенню Харківщина. Допомога цивільному населенню Харківщина. Допомога цивільному населенню Харківщина. Допомога цивільному населенню

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.