У тячівському шелтері капітально ремонтують крівлю

У тячівському шелтері капітально ремонтують крівлю

10/08/2023

Початок реалізації проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» стартував одразу з активної фази. Зокрема, в місці тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в Тячеві будівельники ремонтують стару крівлю.

Насправді ж, дах повністю замінюють, адже стара його конструкція за роки експлуатації зазнала значних пошкоджень і не відповідала умовам для проживання людей. А з числа ВПО наразі у закладі мешкають понад 60 осіб.

Протягом першого тижня роботи бригада будівельників демонтувала нефункціональні елементи горища, зняла старий шифер, замінила дерев’яну частину даху, встановила сучасну крівлю над прохідною. Згодом на відремонтованому даху з’являться сонячні панелі, що забезпечать енергетичну автономність шелтеру.

Пропонуємо поглянути на робочі процеси у форматі «ДО» та «ПІСЛЯ».

Нагадаємо, що проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» реалізується за підтримки громадської організації «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

У тячівському шелтері капітально ремонтують крівлю У тячівському шелтері капітально ремонтують крівлю У тячівському шелтері капітально ремонтують крівлю

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.